top of page
Caută

Casa Chalet – oaza de relaxare perfecta pentru iubitorii de munte


Muntele are un farmec aparte, iar daca îti doresti sa te bucuri pe deplin de frumusețea acestuia în noua ta locuinta, atunci poti opta pentru o casa în stil chalet. Noi am creat special pentru iubitorii de munte un proiect de casa tip Chalet, care oglindeste pâna la cel mai mic detaliu arhitectura deosebita a zonelor muntoase.

Desi este adesea asociat cu zonele montane sau cu zonele rurale, deoarece evoca o atmosfera rustica si linistita, inspirata de natura, acest stil poate fi adaptat pentru a se potrivi oricarei zone, indiferent daca este vorba de o zona rurala sau urbana.

Înainte de a-ti prezenta proiectul nostru, te invitam sa descoperi în continuare care sunt caracteristicile stilului chalet, un tip de design ce îsi are radacinile în regiunile muntoase din Europa. Acesta se remarca prin elemente arhitecturale deosebite, precum acoperisul în forma de V, grinzile expuse si ferestrele mari, care permit luminii sa patrunda în interior.


Casele chalet se evidentiaza, totodata, prin finisajele din lemn si piatra, având un interior finisat cu elemente naturale, dar si cu accente decorative din piele, semineu, articole din lana natur si perne decorate cu motive florale sau animale. Ele sunt preferate îndeosebi de catre persoanele care locuiesc în zonele montane sau în regiunile cu clima rece, deoarece sunt construite pentru a rezista conditiilor meteorologice extreme.

Indiferent daca esti în cautarea unei case de vacanta într-o zona montana sau daca vrei sa-ti construiesti o casa permanenta într-o zona rurala si nu numai, stilul chalet poate fi o alegere minunata.

„House by the Lake” – un proiect unic care se integreaza perfect în cadrul natural muntos

Stim cât poate fi de dificil pentru tine sa alegi proiectul de casa potrivit pentru terenul tau, indiferent de localizarea acestuia. Odata ce vei vedea conceptul nostru „House by the Lake”, îti va fi imposibil sa nu fii cucerit de atentia pentru detalii si structura sofisticata a acestuia.


Modelul de casa pe care noi ti-l propunem este unul de tip parter, care se remarca prin formele acoperisului, cu o structura sarpanta, ce creeaza un efect vizual spectaculos în interior.

Casa este alcatuita din 3 dormitoare, o bucatarie si o sufragerie spatioase. Zona de dormit este separata de cea de living, pentru ca tu sa te bucuri de linistea si confortul dorite. Suprafata casei este de 124 de metri patrati, fara terasa deschisa.

Alege modelul nostru de casa daca vrei sa fii surprins prin arhitectura cocheta, apropierea de natura si atmosfera lui calduroasa. Gratie caracteristicilor speciale pe care le întruneste, ne-am bucura sa îl vedem ridicat în mijlocul Carpatilor. Daca si tu îti doresti sa vezi o astfel de casa pe meleagurile noastre, nu ezita sa ne contactezi.

Turul virtual si pachetul tehnic al casei „House by the Lake” asteapta sa le descoperi. Opteaza pentru pachetul Premium si beneficiaza de pozitionarea casei în teren si de consultanta, prin care îti stam la dispoziție cu tot sprijinul de care ai nevoie.

Speram ca imaginile noastre sa te bucure si sa te inspire în alegerea designului perfect pentru casuta ta de vis.

23 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page