top of page
Search

Dream House with Pool – un concept de casa moderna care transforma visele in realitate

Updated: Feb 2, 2023


Alegerea casei de vis nu este o misiune tocmai usoara. Chiar si dupa stabilirea bugetului si a locatiei, optarea pentru un stil arhitectural care sa te inspire poate fi o provocare. Tocmai de aceea noi îti venim în ajutor cu un concept de casa minimalist, menit sa raspunda nevoilor tale atât cu privire la design, cât si la functionalitate.

Particularitatile casei „Dream House with Pool”

Am creat acest concept de casa cu o atentie deosebita la detalii, pentru a oferi echilibrul perfect intre estetica ai functionalitate. Ca atare, casa este dezvoltata pe un singur nivel si ofera o suprafata de 157 de metri patrati.

De asemenea, ea este repartizata în 3 dormitoare, fiecare dintre acestea având propriul grup sanitar, astfel încât tu sa beneficiezi de un confort sporit. Dormitorul matrimonial te surprinde atat cu suprafata lui generoasa ai dressingul propriu, cat si cu geamurile care se deschid de sus pâna jos pe doua laturi si care îti ofera din belsug lumina naturala.

Atractia principala a casei „Dream House with Pool” este piscina exterioara longitudinala, care întregeste acest design simplu, având si o zona de lounge. Livingul si bucataria sunt situate în aripa stânga a casei si au deschidere catre terasa si catre piscina.

Ne-am gândit la toate pentru tine! De aceea, alaturi de cele 3 dormitoare, 3 grupuri sanitare, dressing, living, bucatarie, antreu, piscina si terasa deschisa, casa dispune de o încapere tehnica, deosebit de utila.

În ceea ce priveste elementele de design, conceptul nostru te încânta prin jocul contrastant dintre alb si lemn natur, care îi confera o eleganta aparte.


Less is more!

Casa „Dream House with Pool” este conceputa în stilul minimalist, care se concentreaza pe utilizarea formelor simple si a liniilor drepte, evitând elementele decorative inutile, care distrag atentia de la forma si functia cladirii. Prin urmare, acest stil se bazeaza pe ideea ca "mai putin este mai mult" si ca o cladire poate fi estetica si functionala fara a fi încarcata cu multe elemente ornamentale.

În general, cladirile minimaliste au forme simple, linii drepte, suprafete netede si culori neutre, precum alb, gri sau negru. Acest stil a devenit popular în anii 1960 si a continuat sa fie influent în arhitectura si în designul de interior pâna in prezent.

Daca acest stil ti se potriveste si sie, nu ezita sa ne contactezi. Tot ce trebuie sa faci este alegi modelul de casa „Dream House with Pool” si sa îl achizitionezi online. Magazinul nostru online de concepte de case iti sta la dispozitie cu proiecte gândite atent, respectând o logica perfecta, astfel încât sa raspunda nevoilor tale.

Indiferent care este casa ta de vis, noi o putem transforma în realitate, prin proiecte creative, care sa te inspire.

17 views0 comments
bottom of page